Agenda

vrijdag 23 februari

Quiz Night

Bier van het moment!

High Bier

spec_bieren.jpg

Proef 4 verschillende speciaalbieren
met heerlijke hapjes.

Dit arrangement kost slechts € 19,50

Welkom bij Borgondia

Borgondia staat voor happen, tappen en stappen. Een concept voor Bourgondische gezelligheid in de ruimste zin van het woord.

De helft van het pand is ingericht als eet/bier café waar u meer dan honderdvijfentwintig verschillende bieren kunt proeven. De andere helft is ingericht als eetgedeelte waar u kunt lunchen en dineren. Bovendien is dit gedeelte zeer geschikt voor feesten, partijen, koffietafels en kan tevens gebruikt worden door verenigingen en clubs voor vergaderingen, repetities, cursussen enzovoorts.

Uw gastheer, Huub Borg

Borgondia

Borgondia is een familiebedrijf in het oude hart van Maarheeze. Het karakteristieke pand is gelegen aan de Kerkstraat en gemakkelijk te bereiken vanaf de autosnelweg A2, afslag Maarheeze.

Borgondia is, sinds juli 2011, een familiebedrijf in het oude hart van Maarheeze. Vroeger was dit pand bij vele mensen bekend onder de naam "Het Kruispunt" vanwege de toenmalige ligging van het pand, op het kruispunt met de Rijksweg, tegenover café "Noord Brabant". 

Het 'Bourgondisch' genieten staat hoog in ons vaandel. Met trots mogen we ons daarnaast ook 'Brand Proeflokaal' noemen. Dit houdt in dat we alle soorten van het biermerk Brand in huis hebben, met zoveel mogelijk soorten van de tap. Daarnaast kennen we het "Bier van het Moment", wat inhoudt dat we regelmatig een heerlijk speciaalbier van de wisseltap hebben tegen de scherpe prijs van €3,50. Inmiddels is ons assortiment speciaalbieren uitgegroeid tot meer dan 125 soorten speciaalbieren, waardoor we ons naast eetcafé ook graag biercafé willen noemen. 

De keuken is geopend van donderdag tot en met zondag van 12:00 uur tot 21:00 uur en heeft een uitgebreide lunch en avondkaart. Elke week is er een wisselend weekmenu voor slechts €19,50 Daarnaast worden er, ook buiten deze tijden, natuurlijk diverse borrelhapjes geserveerd.

Nieuw op het programma staat het concept: High Beer. Dit is een arrangement van vier speciaalbieren naar keuze vergezeld van typische bierhapjes. Dit alles voor slechts €19,50. Dit arrangement is mogelijk vanaf twee personen. Men dient wel van tevoren te reserveren.

Borgondia  is ook erg actief met het organiseren van vele verschillende evenementjes. Regelmatig bieden we zowel beginnende als ervaren muzikanten ons podium aan. Daarnaast organiseren we o.a. ook elke maand een quiznight, waarbij verschillende teams het tegen elkaar opnemen met onze vragen. Andere voorbeelden van onze activiteiten zijn thema-avonden en proeverijen. Kijk op onze agenda voor de komende activiteiten.

Agenda

vrijdag 23 februari

Quiz Night

Strijd met je team van 2 t/m 6 personen om de eerste prijs en de eeuwige roem.

Fotos van Borgondia

0FDgifUzakkBLmzLmuL4SMromfxxYILZ.jpg

Carnaval

0GRAem64QaCn8TwwJFGrk6d4zdyMvEUv.jpg

Live optredens

0IFkLP8OSKk87VyWW3f3g4Ku7oB1reYr.jpg

Evenementen

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 12:00 uur tot uiterlijk 01.00 uur (keuken gesloten)
Donderdag 12:00 uur tot uiterlijk 01:00 uur (keuken tot 21:00 uur)
Vrijdag 12:00 uur tot uiterlijk 02:00 uur (keuken tot 21:00 uur)
Zaterdag 12:00 uur tot uiterlijk 02:00 uur (keuken tot 21:00 uur)
Zondag  12:00 uur tot uiterlijk 01.00 uur (keuken tot 21:00 uur)
(op maandag en dinsdag bestaat de mogelijkheid om de zaal te reserveren)

Contact

Heeft u een vraag over onze menukaarten, high Bier, of de huur van de zaal? Bij Borgondia in Maarheeze zijn er heel veel mogelijkheden. Heeft u vragen, vul dan even het formulier hier rechts in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Met Vriendelijke groet,

Huub Borg
Borgondia

 

Naam:
Tel:
E-mail:
Vraag / opmerking: