Vrijdag 29 september

Quiz Night

Laatste vrijdag van de maand: tijd om te quizzen.Speel met je team, twee tot zes personen, om de hoofdprijs en de eeuwige roem. Het thema deze maand is: "The Eighties".

Vrijdag 6 oktober

Herfst Bock avond

De herfst is begonnen dus is het tijd voor Bockbier.
Tijdens de Bockavond krijgt u 4 verschillende bockbieren te proeven vergezeld van vier bijpassende hapjes voor slechts €19,50 

Zaterdag 21 oktober

"Braai" voor Zuid-Afrika

Crowdfunding voor de Zuid-Africka expeditie 2018 van Caitlin Verbrugge.
"Braai" inclusief welkomstdrankje voor slechts €18,50
I(nschrijven voor 11 oktober) 

Vrijdag 27 oktober

Quiznight

Laatste vrijdag van de maand: tijd om te quizzen. Speel met je team, 2 tot 6 personen, om de hoofdprijs en de eeuwige roem. Het thema deze maand is: "The nineties". 

Vrijdag 24 november

Quiznight

Laatste vrijdag van de maand: tijd om te quizzen. Speel met je team, van twee tot zes personen, om de hoofdprijs en de eeuwige roem. Deze maand is de jaarlijkse muziekquiz.

Vrijdag 22 december

Kerstborrel Borgondia

Onze "aangeklede kerstborrel" is dit jaar op 22 december vanaf 16:00 uur en dan net zo lang als het leuk is. U zorgt voor de kerstkledij (foute kersttrui) en gezelligheid en wij voor de kerstelijke hapjes.

Vrijdag 29 december

Quiznight

Laatste vrijdag van de maand: tijd om te quizzen. Speel met je team van 2 tot 6 personen om de hoofdprijs en de eeuwige roem. Deze maand zoals gewoonlijk elk jaar de "Eindejaars Quiz".