Borgondia, gezellig happen, tappen, stappen

Borgondia is een familiebedrijf in het oude hart van Maarheeze. Het karakteristieke pand is gelegen aan de Kerkstraat en gemakkelijk te bereiken vanaf de autosnelweg A2, afslag Maarheeze.

Borgondia is, sinds juli 2011, een familiebedrijf in het oude hart van Maarheeze. Vroeger was dit pand bij vele mensen bekend onder de naam "Het Kruispunt" vanwege de toenmalige ligging van het pand, op het kruispunt met de Rijksweg, tegenover café "Noord Brabant". 

Het 'Bourgondisch' genieten staat hoog in ons vaandel. Met trots mogen we ons daarnaast ook 'Brand Proeflokaal' noemen. Dit houdt in dat we alle soorten van het biermerk Brand in huis hebben, met zoveel mogelijk soorten van de tap. Daarnaast kennen we het "Bier van het Moment", wat inhoudt dat we regelmatig een heerlijk speciaalbier van de wisseltap hebben tegen de scherpe prijs van €3,50. Inmiddels is ons assortiment speciaalbieren uitgegroeid tot meer dan 125 soorten speciaalbieren, waardoor we ons naast eetcafé ook graag biercafé willen noemen. 

De avondkaart bestaat onder andere uit 8 verschillende schotels, waarmee met enige regelmaat gewisseld wordt. Op vrijdag, zaterdag en zondag kunt u daarnaast ook kiezen voor ons tapasconcept: 'tafeltje vol'. Een manier om met minimaal 2 personen gezellig te tafelen met een soepje vooraf, nacho's als tussengerecht en vervolgens een tafeltje vol verschillende tapa's, dit alles voor slechts 19,50 p.p..

Nieuw op het programma staat het concept: High Beer. Dit is een arrangement van vier speciaalbieren naar keuze vergezeld van typische bierhapjes. Dit alles voor slechts €19,50. Dit arrangement is mogelijk vanaf twee personen. Men dient wel van tevoren te reserveren.

Borgondia  is ook erg actief met het organiseren van vele verschillende evenementjes. Regelmatig bieden we zowel beginnende als ervaren muzikanten ons podium aan. Daarnaast organiseren we o.a. ook elke maand een quiznight, waarbij verschillende teams het tegen elkaar opnemen met onze vragen. Andere voorbeelden van onze activiteiten zijn thema-avonden en proeverijen. Kijk op onze agenda voor de komende activiteiten.